Αν θέλετε να διαγράψετε πλήρως και οριστικά το προφίλ σας, παρακλώ να συνδεθείτε στο προφίλ σας, μεταβείτε στις ρυθμίσεις σας και κάντε κλικ στην φόρμα πλήρους διαγραφής στο κάτω μέρος της σελίδας. Λάβετε υπόψη ότι χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα στέλνετε μόνο ένα επίσημο αίτημα στην ομάδα υποστήριξής μας. Αυτή η ενέργεια ΔΕΝ διαγράφει το προφίλ σας ακόμα. Θα λάβετε μια απάντηση που δημιουργήθηκε αυτόματα από το σύστημά μας, η οποία θα περιλαμβάνει τα πάντα για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η διαδικασία διαγραφής.

Λάβετε υπόψη ότι η αποστολή πολλαπλών αιτήσεων μέσα σε λίγες ώρες / ημέρες ΔΕΝ σημαίνει ότι η περίπτωσή σας θα επανεξεταστεί πιο σύντομα.

Εάν έχετε εγγραφεί στην υπηρεσία μας χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία τρίτου μέρους (Facebook), παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορείτε να διαγράψετε τον εαυτό σας πλήρως μόνο χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης.

Εάν δεν έχετε ορίσει κωδικό για τον εαυτό σας μέχρι τώρα, ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  2. Μεταβείτε στην επιλογή 'Ρυθμίσεις'
  3. Αλλαγή του κωδικού πρόσβασης (ΑΛΛΑ αφήστε κενό το πεδίο "τρέχον κωδικό πρόσβασης")!

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η διαγραφή επηρεάζει μόνο την υπηρεσία και τους διακομιστές μας! Εφόσον έχετε αγοράσει premium συνδρομή με αγορά μέσω Android / iOS, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους εάν θέλετε να αλλάξετε ή να αφαιρέσετε τις πληροφορίες σας εκεί (π.χ.: για να σταματήσετε την ανανέωση της συνδρομής σας).