Πώς να κάνεις μια χαλαρή σχέση

Πώς να κάνεις μια χαλαρή σχέση

«Δεν υπάρχει πραγματικά σεξ που να μην σημαίνει κάτι. Εκτός από την περίπτωση που είμαστε μεθυσμένοι και δεν το θυμόμαστε καν, πάντα κάτι συμβαίνει στο μυαλό μας.» Helen Fisher, Βιολόγος-Ανθρωπολόγος Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι πιο αποδεκτό σε ορισμένες χώρες από ότι σε άλλες, με τους Ευρωπαίους να φαίνονται πιο δεκτικοί σε σχέση με τους κατοίκους άλλων περιοχών. Στη Ρωσία, για παράδειγμα, το 80 τοις εκατό των κατοίκων αναφέρουν ότι κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ στατιστικά οι Ελβετοί είναι ο πλέον ικανοποιημένος σεξουαλικά λαός, μαζί με τους Ισπανούς και τους Έλληνες. Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, οι ενήλικες Βρετανοί αναφέρονται ως οι πλέον άτακτοι του Δυτικού κόσμου, ακολουθούμενοι κατά πόδας από τους Ολλανδούς και τους Γερμανούς, καθώς κάνουν περισσότερο σεξ χωρίς δεσμεύσεις σε σχέση με άλλους λαούς, όπως για παράδειγμα οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί. Φυσικά, οι διαφορετικές κουλτούρες συνεπάγονται διαφορετικοί αντίληψη περί ελεύθερων σχέσεων, και ειδικά οι Αμερικανοί είναι γνωστοί για τη σεμνοτυφία τους. Η κατάταξη της Βρετανίας σε τόσο υψηλή θέση όσον αφορά τα one-night stands αποδεικνύει πόσο έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια η αντίληψη περί συνεσταλμένων Βρετανών. Αντί να προσπαθούμε να κάνουμε γνωριμίες σε μπαράκια για εργένηδες, κλαμπ ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις, πλέον έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε χαλαρές γνωριμίες με άτομα που πραγματικά μας ελκύουν αντί να αναγκαζόμαστε να κάνουμε (για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους) συμβιβασμούς. Μπορούμε να τσεκάρουμε τα προφίλ των άλλων μελών, να πάρουμε πληροφορίες για την εξωτερική τους εμφάνιση, να μάθουμε τι τους αρέσει και τι όχι, και όλα αυτά σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Αν και οι ιστοσελίδες για γνωριμίες ενηλίκων είναι ιδανικές για μια διακριτική αρπαχτή, προσφέρονται και για να γνωρίσουμε κάποιον με τον οποίο θα κάνουμε μια χαλαρή σχέση. Οι χαλαρές σχέσεις προσφέρουν πολλά από τα καλά μιας κανονικής σχέσης, χωρίς τα προφανή μειονεκτήματα. Όταν αποφασίσετε από κοινού να κρατήσετε τη σχέση σας χαλαρή και χωρίς δεσμεύσεις, θα μπορείτε να απολαμβάνετε το σεξ, τις εξόδους σας και να κάνετε παρέα, χωρίς το άγχος της δέσμευσης ή την απαίτηση να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας αν δεν νιώθετε άνετα με αυτό. Ανησυχείς ότι η χαλαρή σχέση σου έχει παρασοβαρέψει; Θέλεις να αποφύγεις τυχόν μελλοντικές δεσμεύσεις; Αν ακολουθήσεις τους κανόνες της Victoria Milan για τις χαλαρές σχέσεις δεν θα ανησυχήσεις ποτέ ξανά μήπως το πράγμα πάρει άλλη τροπή…

Read More
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ Ποιοι λαοί καταλήγουν πιο γρήγορα στο κρεβάτι;

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ Ποιοι λαοί καταλήγουν πιο γρήγορα στο κρεβάτι;

31 Ιανουαρίου 2017. Ποιοι λαοί είναι ποιο πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού; Νέα παγκόσμια δημοσκόπηση αποκαλύπτει την απάντηση, αλλά και το πότε οι γυναίκες αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον εραστή τους, ποιο μέρος είναι πιο πιθανό να επιλέξουν αλλά και τι είναι αυτό που τις οδηγεί στο να πάρουν την απόφαση να το κάνουν.

Read More
Απιστία ή ελεύθερη σχέση; Η πολυτέλεια της επιλογής!

Απιστία ή ελεύθερη σχέση; Η πολυτέλεια της επιλογής!

Για ορισμένους από μας οι ελεύθερες σχέσεις αποτελούν την πραγματοποίηση του ρητού «και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο». Σόρυ για την κοινότοπη σύγκριση, αλλά δεν παύει να είναι αλήθεια πως για ορισμένους παραμένει αδιανόητο πως είναι δυνατόν να θεωρείται ηθικό το να έχει κανείς μια αποκλειστική σχέση και να ξενοκοιμάται.

Read More