Νιώθετε παγιδευμένοι σε έναν μονότονο, δίχως αγάπη γάμο; Σας λείπει η μαγεία του πάθους, του ενθουσιασμού και της προσωπικής επαφής; Η Victoria Milan μπορεί να βοηθήσει!

Η Victoria Milan είναι μια νέα ευρωπαϊκή υπηρεσία γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους που αναζητούν μια εχέμυθη σχέση. Είτε αναζητάτε ένα αθώο και φιλικό διαδικτυακό φλερτ, μια σχέση της μιας βραδιάς χωρίς δεσμεύσεις, ή μια μακροχρόνια σχέση στον πραγματικό κόσμο, η Victoria Milan υπόσχεται να σας παρέχει ένα ασφαλές, ανώνυμο και εχέμυθο διαδικτυακό περιβάλλον. Ψάξτε και επικοινωνήστε ανώνυμα με χιλιάδες παντρεμένα και δεσμευμένα μέλη από όλη την Ευρώπη και τη Σκανδιναβία. Τα μέλη μας είναι ακριβώς σαν εσάς, θέλουν να ξανανιώσουν τη μαγική αυτή αίσθηση.

Γνωριμίες για παντρεμένους και δεσμευμένους

Διεθνείς μελέτες δείχνουν πως το 30% των εγγεγραμμένων μελών σε παραδοσιακές ιστοσελίδες για αδέσμευτους, δεν λένε αλήθεια σχετικά με το αν είναι παντρεμένοι ή έχουν σχέση. Η Victoria Milan είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για παντρεμένους/ες και δεσμευμένους/ες που ψάχνουν μια παράλληλη σχέση, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να κρύβεστε ή να πείτε ψέματα για την αισθηματική σας κατάσταση. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα μέλη μας ψάχνουν κάποιον παντρεμένο. Οπότε, πείτε μας την αληθινή προσωπική σας κατάσταση κατά την εγγραφή και αρχίστε την αναζήτησή σας!

100% ανωνυμία και εχεμύθεια

Ως μέλος της Victoria Milan είστε 100% ανώνυμος/η. Εμείς δεν ζητάμε, ούτε και δεχόμαστε κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο όπως το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, το τηλέφωνό σας ή κάτι παρόμοιο. Είναι πανεύκολο! Απλά δημιουργήστε το δικό σας φανταστικό ψευδώνυμο και έναν ανώνυμο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω κάποιου από τους δωρεάν παρόχους όπως Hotmail.com, Yahoo.com, Gmail.com κλπ, και κάντε την αρχή! Μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτηση και να αλλάξετε τη ζωή σας για πάντα! Γνωριστείτε με ενδιαφέροντα μέλη και ανταλλάξτε πιο προσωπικές πληροφορίες όταν κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας, με το ρυθμό που σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Σχέση με κάποιον από κοντά ή από μακριά;

Για ορισμένους δεσμευμένους είναι πιο εύκολο και ασφαλές να ξεκινήσουν μια σχέση με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά από το σπίτι τους, είτε μέσω επαγγελματικών ταξιδιών είτε με ρομαντικές αποδράσεις του σαββατοκύριακου. Άλλοι, προτιμούν να βρουν κάποιον ξεχωριστό στην περιοχή τους γιατί έτσι είναι εύκολο και πιο βολικό να βρίσκονται συστηματικά. Η Victoria Milan παρέχει μεγάλο αριθμό παντρεμένων και δεσμευμένων μελών από όλη την Ευρώπη και τη Σκανδιναβία. Δική σας η σχέση, δική σας και η επιλογή!

Ασφάλεια

Οι γνωριμίες μέσω της Victoria Milan πρέπει να είναι και ασφαλείς και διασκεδαστικές. Έχουμε επαγγελματίες διαχειριστές, οι οποίοι παρακολουθούν καθημερινά την ιστοσελίδα της Victoria Milan, διασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια. Όλα τα μέλη μπορούν εύκολα να καταγγείλουν ύποπτες συμπεριφορές και προφίλ, μέσω του εικονιδίου «Καταγγελία χρήστη», το οποίο βρίσκετε στο προφίλ κάθε μέλους. Όσοι χρήστες παραβιάσουν τους Όρους της Συμφωνίας θα παύονται άμεσα και για πάντα και θα καταχωρούνται στη μαύρη λίστα (IP, email, κλπ.).

Αληθινά προφίλ, από πραγματικά μέλη

Η Victoria Milan έχει χιλιάδες αληθινά προφίλ, καταχωρημένα από πραγματικούς ανθρώπους που πιθανότατα βρίσκονται στην περιοχή σας. Δεν είμαστε μια ιστοσελίδα με ψεύτικα προφίλ, όπως ορισμένες που διατίθενται αυτή την εποχή. Είμαστε μια αληθινή ιστοσελίδα γνωριμιών, με αληθινούς ανθρώπους και είμαστε περήφανοι για αυτό. Δεν επιτρέπουμε ψεύτικα προφίλ και προτρέπουμε όλους τους χρήστες να καταγγέλλουν τα προφίλ που υποψιάζονται ότι είναι πλαστά, ώστε να διερευνήσουμε το θέμα και να αναλάβουμε δράση.

Ακολουθήστε τη Victoria Milan

Η Victoria Milan διατίθεται επίσης σε επιλεγμένα κοινωνικά δίκτυα όπως διάφορα blog, το Facebook και το Twitter. Πάρτε παράδειγμα από το blog μας για ενδιαφέροντα άρθρα, μελέτες και προσωπικές εμπειρίες άλλων χρηστών της Victoria Milan.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Victoria Milan
support@victoriamilan.gr

Επωνυμία εταιρείας : Digisec Media Limited
Αροθμός μητρώου εταιρείας: C56612
The Hub Workspace, Suite 003
Triq San Andrija
San Gwann SGN 1612
Malta