1

Δημιουργήστε το ΔΩΡΕΑΝ
& 100% ανώνυμο προφίλ σας

Διαλέξτε ένα ανώνυμο, μη αναγνωρίσιμο ψευδώνυμο της επιλογής σας. Προσωπικά δεδομένα από τα οποία μπορεί να σας αναγνωρίσουν (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.) θα απορρίπτονται αυτόματα για να εξασφαλιστεί 100% η ανωνυμία σας.

Αναρτήστε μια φωτογραφία στο προφίλ σας για να κερδίσετε 15 φορές περισσότερη προσοχή.

Συμβουλή#1

Το AnonymousBlur™ είναι ένα εργαλείο για να κάνετε το πρόσωπό σας μη αναγνωρίσιμο.

Συμβουλή#2

Το εικονίδιο Δημόσια/Ιδιωτική φωτογραφία σας επιτρέπει να κρύψετε τις φωτογραφίες από την κοινή θέα. Μπορείτε να παραχωρήσετε PrivateKey σε όσους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

2

Βρείτε τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ σχέση
με βάση τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ όρια

Ως μέλος της Victoria Milan® ΕΣΕΙΣ έχετε πάντα τον έλεγχο. Εσείς βάζετε τα όρια. Όλα τα μέλη οφείλουν να σεβαστούν τα όριά σας κατά την επικοινωνία τους μαζί σας. Μπορείτε να αναζητήσετε μόνο ένα αθώο διαδικτυακό φλερτ, ή και μια αληθινή σχέση με συναντήσεις στον πραγματικό κόσμο. ΔΙΚΗ ΣΑΣ η επιλογή – ΔΙΚΑ ΣΑΣ και τα όρια.

Σύνθετη Αναζήτηση

Η Victoria Milan®παρέχει μια μοναδική μηχανή αναζήτησης που σας επιτρέπει να εκτελέσετε σύνθετες, προσωποποιημένες αναζητήσεις, βασισμένες σε ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων. Αυτά περιλαμβάνουν: ηλικία, χώρα, περιοχή, πόλη, χιλιομετρική απόσταση από εσάς, εξωτερική εμφάνιση, σωματότυπο, χαρακτήρα, ενδιαφέροντα, με τι φτιάχνεται κανείς, ...και πολλά άλλα.

3

Επικοινωνήστε ανώνυμα
με τα μέλη που σας ενδιαφέρουν

Η Victoria Milan® προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επικοινωνίας που σας επιτρέπουν να επικοινωνήσετε ανώνυμα με τα μέλη που σας ενδιαφέρουν:

Κλείσιμο του Ματιού

Κλείστε το μάτι για να φλερτάρετε τα μέλη που σας τράβηξαν την προσοχή και να τους εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Το κλείσιμο του ματιού είναι συχνά το πρώτο βήμα στη διαδικασία επικοινωνίας, αν και ορισμένα μέλη προτιμούν τα προσωπικά μηνύματα ως πρώτο βήμα.

Προσωπικά Μηνύματα

Μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε οποιοδήποτε μέλος, επιλέγοντας το εικονίδιο «Μήνυμα» στο προφίλ του, γράφοντας το μήνυμα και πατώντας Αποστολή.