Προσφέρουμε μια σειρά από ασφαλείς και αξιόπιστες μεθόδους πληρωμής. Στη συνέχεια θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις υφιστάμενες επιλογές. (Λάβετε υπόψη σας ότι δεν διατίθενται όλες οι επιλογές σε όλες τις χώρες. Ανατρέξτε στη σελίδα Συνδρομή για να επιλέξετε το πακέτο συνδρομής της αρεσκείας σας και να δείτε τι είναι διαθέσιμο για εσάς).

Πληρωμή με κάρτα

Δεχόμαστε πολλούς τύπους καρτών: Visa, Mastercard, American express και Discover. (Παρακαλώ σημειώστε ότι ΜΟΝΟ αυτοί οι τύποι καρτών είναι αποδεκτοί σε κάθε χώρα. Δυστυχώς οι τοπικές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες δεν υποστηρίζονται στην σελίδα μας.) Το όνομα VictoriaMilan δεν θα εμφανιστεί ποτέ στην κατάσταση του λογαριασμού σας, αλλά ούτε και άλλο όνομα θα χρησημοποιειθεί.

Entropay (θεωρείται πληρωμή με κάρτα)

Η Entropay είμαι μια προπληρωμένη εικονική κάρτα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε πληρωμές μέσω διαδικτύου. Απλά επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.entropay.com/ για να βγάλετε τη δική σας εικονική κάρτα σε λίγα μόλις λεπτά. Μόλις κάνετε την εγγραφή σας μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στην κάρτα EntroPay. (Οι περισσότερες γνωστές κάρτες γίνονται δεκτές.) Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εικονική Visa σας για να κάνετε αγορές διαδικτυακά ή τηλεφωνικώς, οπουδήποτε υπάρχει το λογότυπο Visa.

Paysafecard

Το Paysafecard είναι ένα κουπόνι. Απλά δώστε το 16ψήφιο paysafecard PIN στην ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσετε μια εντελώς ανώνυμη πληρωμή. Γράψτε τον ταχυδρομικό κώδικα / την πόλη σας στην ιστοσελίδα www.paysafecard.com και μάθετε αμέσως ποιο είναι το πλησιέστερο σε εσάς σημείο πώλησης paysafecard.

Neteller

Το Neteller είναι μια λύση ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στη διεύθυνση https://www.neteller.com . Καταθέστε χρήματα στον λογαριασμό σας στο NETELLER και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπου και όποτε το θέλετε.

Entercash

Το Entercash είναι μια λύση διαδικτυακών τραπεζικών συναλλαγών. Επιλέξτε την τράπεζά σας και συνδεθείτε στο Netbank για να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή. Ο λογαριασμός σας θα ενημερωθεί αμέσως μετά την πληρωμή.

IDEAL

Το Ideal είναι μια μέθοδος πληρωμής σε πραγματικό χρόνο που χρησιμοποιεί το ίδιο περιβάλλον με την online τραπεζική πλατφόρμα της τράπεζάς σας. Ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας επιτυγχάνεται με τη χρήση ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), όπως ένα διακριτικό πρόσβασης πρόκλησης-απόκρισης που βασίζεται στο τσιπ που είναι ενσωματωμένο στη χρεωστική κάρτα ή στην κάρτα ΑΤΜ. Επιπλέον, δεν μοιράζονται ευαίσθητες πληροφορίες με τον έμπορο, όπως είναι οι αριθμοί των πιστωτικών καρτών.

GooglePlay ή iTunes

Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες σε κινητά τηλέφωνα και tablet. Αν πληρώσετε μέσω Google ή Apple, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις μεθόδους πληρωμής που επιτρέπει ο πάροχος για αγορές μέσω εφαρμογής. Παρακαλούμε έχετε υπόψη σας ότι η αυτόματη ανανέωση που συνδέεται με τις πληρωμές μέσω Apple δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί από την Ομάδα Υποστήριξής μας.

Αν επιθυμείτε να βεβαιωθείτε ότι η συνδρομή σας δεν θα ανανεωθεί, παρακαλούμε επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Για το iTunes https://support.apple.com/en-us/HT202039

Για το GooglePlay: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=en